shq

Magazina e fundit

solo-magazine

Magazina e fundit

Në numrin më të fundit të magazinës 'Energy', lexoni më shumë rreth ngjarjeve dhe aktiviteteve të KEDS dhe KESCO në vitin 2020. Ballafaqimi i kompanive me COVID-19 si dhe përfundimi me sukses i projekteve të parashikuara për vitin aktual. Lexoni më shumë rreth kontributit tonë për komunitetin, fushatave ndërgjegjësuese si dhe shumë më tepër.

 

gradient

Magazinat tjera

 • Të gjitha
 • Janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • Qershor
 • Korrik
 • Gusht
 • Shtator
 • Tetor
 • Nëntor
 • Dhjetor
 • Të gjitha
 • 2021
 • 2022
 • 2023
 • 2024

Shkarko aplikacionin eKesco